Niimpä niin, mitäs sen ärsyttävämpää kuin ihminen jolla on taipumusta käyttää näitä seitsemää syntiä. Ai et tiedä mitä ne on? No mäpäs kerron.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1.    Kateus: Olet varmaan joskus tavannut ihmisen joka olisi kateellinen jostain. Kateus on todella ärsyttävä synti, sillä yleensä ihminen jolla on taipumusta kateuteen naljailee/pilkkaa muita ihmisiä ja myös halveksiminen kuuluu siihen. Niillä joilla on taipumusta tähän voi tulla ahneeksi, joten varo!

 

2.    Ahneus: Ihminen voi ahnehtia mitä vain rahaa, valtaa tai asemaa. Kunhan ei ahnehdi liikaa, se ei sitten ole kivaa.

 

3.    Ylpeys: Luulla että on yleensä paha asia ihmisessä. Kaikki ihmiset ovat ylpeitä jostai asiasta esim. jos on onnistunut vaikka kokeessa, silloin pitää olla ylpeä. Pahinta on jos ihminen on liian ylpeä.

 

4.    Irstailu: Jos tuntee jälkeenpäin häpeää, kannattaa miettiä ja tutkiskella itseään vielä kerran että kannattaako.

 

5.    Mässäily: Tästä kaikki ovat varmaan joskus tehnyt syntiä, vai voiko tätä edes laskea synniksi?   Mässäilyllä voidaan tarkoittaa mitä vain, yleensä mässäilijä ahnehtii jotakin ruokaa, rahaa, mitä vain.

 

6.    Laiskuus: Joskus sitä pitää laiskotella, eihän elämässä selviä muuten.

 

7.    Viha: Kaikki ovat varmaan joskus tunteneet vihaa jotakin kohtaan. Joku voi vihata ihmistä toinen taas vaikka jotakin esinettä. Jotkut ovat taas niin vihaisia jollekkin että vaikka murhaavat sen. Se ei taida auttaa, jos ei halua istua muutamaa vuotta linnassa.

 

 

 

Mä ainakin olen joskus langennut johonkin näistä seitsemästä synnistä. Minkäs se ihminen itselleen mahtaa.